ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Партнерські тренінги «International Medical Corps» у Каразінському!

З 9 по 19 жовнтя 2023 року у Каразінському університеті Центром післядипломної медичної освіти, Каразінською школою невідкладної та тактичної медицини та добрий другом та партнером університету, відомою некомерційною міжнародною гуманітарною організацією «International Medical Corps» проведено низку тренінгів за всесвітньо визнаними програмами: «Advance Trauma Life support (ATLS)», «Chemical, Biological, Radiological and Nuclear (CBRN) Awareness», «Trauma Nurse Fundamental (TNF)», «Pre-hospital Trauma Fundamentals (PHTF)», «Допомога при травмах у дітей (PEDS)» та «STOP THE BLEED».

У якості слухачів у тренінгах взяли участь лікарі, медичні сестри, лікарі-інтерни, студенти з Сумської та Харківської областей.
Інструкторами тренінгів були викладачі Каразінської школи невідкладної та тактичної медицини, які є провідними інструкторами українського та міжнародного рівню. Під супервізією викладачів «International Medical Corps» вдало проведені тренінги нашими викладачами стали останнім етапом сертифікації і здобуття офіційного звання інструкторів «International Medical Corps» з правом проведення тренінгів за програмами університету Гарварду та міжнародною сертифікацією слухачів.

Важливим підсумком заходу стало визнання Каразінського університету офіційним освітнім центром, який має право сертифікації слухачів освітніх заходів за Гарвардськими програмами підготовки.

Каразінський – флагман освітнього фронту України! Міжнародне визнання сертифікатів та кращі інструктори країни – Каразінська школа невідкладної та тактичної медицини!

Щиро дякуємо за плідну співпрацю нашим друзям та партнерами з «Internation Мedical Corps» та чекаємо майбутніх крутезних івентів!

Принагідно інформуємо, що інструктори Каразінської школи невідкладної та тактичної медицини запрошують слухачів на міжнародні тренінги за Гарвардськими програмами з наданням сертифікатів, які визнаються у всьому світі, які завдяки підтримці «Internation Мedical Corps» проводяться на безоплатній основі. Слідкуйте за анонсами і завітайте за навичками порятунку життів до кращого університету країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *