ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Поповнення арсеналу симуляційного навчального обладнання у Каразінському

Сьогодні Симуляційний центр медичного факультету Каразінського університету, який за сучасністю та різноманіттям обладнання є одним з кращих в Україні, поповнився двома унікальними симуляторами, які вже найближчим часом стануть сучасним інструментом для відпрацювання практичних навичок слухачами освітніх заходів у сфері післядипломної медичної освіти.

Єдиний в країні такого рівню симулятор виробництва відомого бренду 3B Scientific (Німеччина) TruNerveBlock 3-in-1 – це ультразвуковий навчальний блок реґіонарної анестезії, що дозволяє розвивати, практикувати та підтримувати навички, необхідні для використання ультразвуку для проведення регіональної анестезії та процедур доступу до судин. Модель має структуру зламаної кістки та вбудовані судини. Ця модель ідеально підходить для невідкладної медицини, радіології, хірургічних та ультразвукових навчальних програм.

Ще один симулятор 3B Scientific (Німеччина) Epidural and Spinal Injection Trainer – сучасна модель для ефективного опанування навичок виконання епідуральної та спінальної пункції дуже вражає завдяки надзвичайно реалістичному тактильному зворотному зв’язку та використанню високоякісних, міцних матеріалів. Завдяки тісній співпраці з фахівцями з епідуральної анестезії вдалося відтворити незрівнянно реалістичні властивості матеріалу і на 100% наблизити сумуляцію до реальної процедури.

Симулятори вже найближчим часом стануть цінним доповненням до освітніх заходів Каразінської школи менеджменту болю та наукової досконалості, які проводяться на базі ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України» під керівництвом відомого фахівця, лікаря-невролога, члена International Brain Research Organization та North Americal Spine Society, д. мед. н., професора Інги ФЕДОТОВОЇ.

Пропонуємо попередню реєстрацію на освітні заходи школи електронною поштою (cpo@karazin.ua) або у керівника школи:

ФЕДОТОВА Інга Фридонівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини

Телефон: +38 (050) 651-71-79 (Viber, Telegram)

Електронна пошта: i.fedotova@karazin.ua

План освітніх заходів Каразінської школи менеджменту болю та наукової досконалості доступний за посиланням.

Каразінський – шана традиціям та прагнення до інновацій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *