ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Практичні заняття із слухачами заходів безперервного професійного розвитку на базі Каразінської школи стоматології

На постійній основі на базі наново створених, надсучасних, укомплектованих навчальним обладнанням відомих у всьому світі брендів, симуляційних стоматологічних центрів проводяться практичні заняття, симуляційні тренінги, майстер-класи тощо для слухачів заходів безперервного професійного розвитку лікарів-стоматологів.

В такій дружній атмосфері з найкращими професіоналами країни проходять підвищення кваліфікації молоді та досвідчені лікарі-стоматологи, а вже з вересня 2024 року Каразінський університет відкриває свої двері для лікарів-інтернів-стоматологів та здобувачів вищої освіти за спеціальністю 221 Стоматологія.

Принагідно повідомляємо, що Каразінська школа стоматології, яка є однією з провідних в країні, на постійній основі проводить відкриті освітні заходи для студентів, лікарів-інтернів, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів всіх спеціальностей. Слідкуйте за анонсами! Більшість заходів безкоштовна і має на меті відпрацювання методології викладання для  майбутніх студентів-стоматологів та лікарів-інтернів-стоматологів з урахуванням сучасних технологій навчання та симуляційного компоненту.

Кращі стоматологи країни відтепер в Каразінському!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *