ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Продовжується співпраця Каразінського університету з позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків»

В рамках меморандуму про співпрацю з позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків» та громадським об’єднанням «Український фонд міжнародного розвитку» продовжується реалізація проєкту створення навчально-практичного центру фізичної терапії та реабілітації.

Викладачами та інструкторами центру стали досвідчені військові реабілітологи з безцінним досвідом практичної роботи в умовах військового стану та великим об’ємом знань щодо особливостей надання допомоги пацієнтам-військовослужбовцям.

В рамках проєкту десятки студентів, лікарів-інтернів та викладачів медичного факультету Каразінського університету пройшли підготовку та отримали безцінні знання та практичні навички в умовах реальної практики. В той же час, каразінці взяли участь у проведенні реабілітаційних заходів для сотень військовослужбовців, а частина з них вже стала викладачами та інструкторами створеного центру.

Висловлюємо подяку за створення проєкту проректору Каразінського університету Анатолію БАБІЧЕВУ, очільнику позаштатної групи фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків» Олегу ШЕВЦОВУ та ГО «Український фонд міжнародного розвитку», які разом стали рушійною силою проєкту!

Принагідно вітаємо позаштатну групу фізичної терапії та реабілітації та особисто капітана Олега ШЕВЦОВА з високою нагородою і відзнакою командуючим оперативно-тактичним угрупованням “Соледар”!

Далі буде! Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до освітніх та соціальних ініціатив Каразінського! Тримаймо стрій, Незламні! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *