ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Продовжується формування матеріально-технічної бази для підготовки та підвищення кваліфікації лікарів-стоматологів

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа стоматології продовжує підготовку до наступного навчального року та готується прийняти на навчання студентів, лікарів-інтернів, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів, в рамках чого продовжується формування потужної матеріально-технічної бази для підготовки за спеціальністю 221 Стоматологія.

За рік створено стоматологічне відділення симуляційного центру та Каразінський стоматологічний клініко-симуляційний центр на базі провідного профільного закладу охорони здоров’я області – КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка». Продовжується наповнення арсеналу навчальних засобів сучасним стоматологічним обладнанням, інструментарієм, симуляційним обладнанням тощо, укладено договори з п’ятьма клінічними базами для забезпечення можливості відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики.

В ході проведення численних заходів безперервного професійного розвитку лікарів-стоматологів, які проводить Школа, напрацьовуються інноваційні освітні технології та методичні прийоми для забезпечення найвищої якості освіти, тому із впевненістю можемо говорити, що Каразінський університет – унікальне освітньо-професійне середовище для майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів!

Запрошуємо абітурієнтів на навчання в магістратурі, випускників стоматологічних факультетів – на навчання в інтернатурі, а лікарів-стоматологів – на заходи безперервного професійного розвитку! Найцікавіші знання, набуття фахових компетенцій та опанування практичних навичок гарантовані для кожного!

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *