ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Робочий візит в Hull York Medical School

Під час робочого візиту в Hull York Medical School: (Великобританія) делегація медичного факультету на чолі з деканом, професором Тетяною ЛЯДОВОЮ, здійснила серію зустрічей та візитів в клініки та підрозділи університетів Йорка та Халла.

ак, команда медичного факультету Каразінського відвідала лікарню Халла та симуляційний центр (Simulator Centre/advanced trauma/life support training – Hull Hospital).

Керівник центру Др Андрю Блекмор, один із заступників директора з моделювання, у своїй клінічній практиці працює консультантом у відділенні невідкладної допомоги. Він також виконує роль директора навчальної програми Школи невідкладної медицини в Йоркширі, координуючи навчання для слухачів екстреної медицини по всій області.

Каразінці із великим задоволенням долучилися до ситуаційного моделювання клінічного кейсу політравми, яке відбувалося в прийомному відділенні лікарні Халла.

Попередньо досягнуто домовленостей з приводу співпраці Симуляйних Центрів наших університетів – взаємодопомога, тренінги викладачів, молодих лікарів як онлайн, так і з виїздом.

Дуже вдячні колегам за підтримку! Працюємо задля незламних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *