ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Семінар «Комунікація в сфері охорони здоров’я» (20 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я анонсують новий освітній захід для всіх працівників сфери охорони здоров’я. Нагадаємо, що відповідно до Положення про систему безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 14.07.2021 р. № 725, з 2024 року всі працівники сфери охорони здоров’я (лікарі, медичні сестри та брати, інші працівники сфери охорони здоров’я) для продовження професійної діяльності мають щорічно подавати особисте освітнє портфоліо з щонайменше 50 балами БПР на рік.

У якості пілотного проєкту семінар «Комунікація в сфері охорони здоров’я» з нарахуванням 20 балів БПР всім слухачам, які виконали вимоги навчального плану освітнього заходу, проводиться для співробітників лікарні-партнера Каразінського університету Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №1.

За для зручності лікарів освітній захід проводиться в обрані дні (двічі на місяць, три місяці поспіль, загалом – 6 днів) в режимі «живого» спілкування безпосередньо на робочому місці лікарів. В програмі семінару висвітлюються найактуальніші питання комунікації у медичному професійному середовищі, які в умовах сьогодення є запорукою формування міцного колективу та команди професіоналів у кожному закладі охорони здоров’я.

Впевнені, що і ця освітня ініціатива Каразінського університету стане затребуваною та популярною серед медичних працівників всіх категорій, тож очікуйте анонси наступних семінарів за зазначеною, вкрай актуальної проблематикою.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи Каразінської школи профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я. З питань реєстрації на освітні заходи просимо звертатися до контактної особи школи:
БОБРОВА Оксана Вячеславівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри гігієни та соціальної медицини
Телефон: +380509461088 ( (Viber, Telegram)
Електронна пошта: oxana.v.bobrova@karazin.ua

Каразінський університет – місце формування та професійного зростання справжніх героїв у білих халатах!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *