ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Семінар «Фізична терапія, рухова терапія» (20 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа фізичної, реабілітаційної та спортивної медицини запрошують слухачів на семінар «Фізична терапія, рухова терапія» з нарахуванням 20 балів БПР для лікарів з фізичної та реабілітаційної медицини, лікарів-ортопедів-травматологів, лікарів з лікувальної фізкультури та спортивної медицини, лікарів-фізіотерапевтів, фізичних терапевтів, ерготерапевтів.

В програмі заходу: введення в основні поняття фізичної терапії та рухової терапії, розбір простих та ефективних терапевтичних технік, які дадуть переконливіший результат в менеджменті болю та руху.

Ментор: відомий фахівець з фізичної терапії та реабілітації, к. мед. н., доц., член міжнародної асоціації «Redcord», співзасновник мережі реабілітаційних клінік «Алеф», заступник генерального директора з напрямку реабілітації мережі клінік «Добробут».

Терміни проведення: 02.03.2024 р. – 03.03.2024 р. (включно).

Формат проведення: очний з обов’язковою особистою присутністю слухачів у місці проведення заходу (Україна, м. Тернопіль, вул. Злуки, б. 18).

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільниці Школи:
БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації
Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Каразінський університет – найактуальніші знання та навички від провідних фахівців країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *