ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Симуляційні технології навчання – невід’ємний компонент Каразінського медичного простору

Освітні заходи у сфері післядипломної освіти та більшість занять лікарів-інтернів та студентів медичного факультету проводяться в унікальному освітньо-професійному середовищі, сформованому тетрадою з класичної міждисциплінарної університетської освіти, фундаментальної теоретичної підготовки, симуляційних технологій навчання для оволодіння практичними навичками та відпрацювання набутих компетенцій в умовах реальної клінічної практики в кращих клініках м. Харків.

Каразінський Симуляційний центр медичної підготовки – кращий в країні за репертуаром симуляторів та їх можливостями. Відомі світові бренди симуляційного обладнання, неймовірно реалістична робота симуляторів та реальні клінічні сценарії у поєднанні з настановами досвідчених лікарів-практиків Каразінських шкіл післядипломної освіти дозволяють легко та цікаво набути чи покращити навички та компетенції.

Презентуємо фотопрогулянку Симуляційним центром медичної підготовки для ознайомлення з частиною з наявних симуляторів. Цікавіше – на заняттях! Обирай кращих! Чекаємо у Каразінському студентів, лікарів-інтернів та практикуючих професіоналів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *