ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Стажування викладачів медичного факультету та Каразінських шкіл післядипломної медичної освіти в університеті Умео (Швеція)

У рамках візиту до Університету Умео, Швеція по програмі Erasmus+ – академічна мобільність для викладачів – фахівці Каразінської школи інфекційних хвороб та клінічної імунології, Каразінської школи пульмонології та фтизіатрії та кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології медичного факультету к. мед. н., доц., завідувач кафедри Ольга ВОЛОБУЄВА та к. мед. н., доц., координатор програм міжнародного співробітництва факультету Ольга КОНСТАНТИНОВСЬКА провели насичені дні у відділенні інфекційних хвороб університетської клініки та ознайомились із оснащенням та устаткуванням мікробіологічної, серологічної лабораторій та лабораторії з діагностики туберкульозу.

Команда інфекційного відділення Університетської клініки Умео на чолі з доктором Йоханом РАСМУССОНОМ та професор Департаменту клінічної мікробіології університету Умео Клас АХЛМ ознайомили делегатів Каразінського університету з організацією роботи клініки, структурою центру, організацією навчання, розкладом та логістикою. Каразінці долучились до розв’язання клінічних кейсів.

Доктор Хіннерк ЕІЛЕРС ознайомив каразінців із структурою лабораторії, приділивши особливу увагу ПЛР-діагностиці інфекційних хвороб.

За результатами візиту укладено попередні домовленості щодо можливості проведення стажувань на базі Університетської клініки Умео для студентів, лікарів-інтернів, аспірантів та викладачів медичного факультету Каразінського університету.

Каразінський університет – з повагою до традицій і прагненням до інновацій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *