ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Сучасні національні та міжнародні клінічні протоколи та стандарти – базис теоретичної підготовки в Каразінському!

Кожного року по багатьох нозологіях публікуються оновлення міжнародних рекомендацій щодо ведення пацієнтів з тією чи іншою патологією. МОЗ України у 2021 році почало розробляти нові галузеві стандарти на основі міжнародних рекомендацій. Усього за 2021 -2023 роки затверджено 87 нових стандартів і протоколів.

Викладачі Каразінської школи внутрішньої медицини в доступній та зрозумілій формі ознайомлять Вас з останніми оновленнями міжнародних рекомендацій та сучасними галузевими стандартами, нададуть алгоритми та схеми використання тих чи інших ліків, розкажуть про нові підходи та методи терапії.

Чекаємо Вас на наших освітніх заходах, з планом яких завжди можна ознайомитись за посиланням.

З питань реєстрації звертайтесь до Центру післядипломної медичної освіти (cpo@karazin.ua) або безпосередньо до Каразінської школи внутрішньої медицини:

ГОРШУНСЬКА Мар’яна Юріївна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри внутрішньої медицини
📧e-mail: gorshunskayam@gmail.com
☎️телефон: +38 (050) 303-11-70 (Viber, Telegram)

🔗Наявність затвердженого МОЗ України уніфікованого клінічного протоколу можна перевірити в Реєстрі медико-технологічних документів.
🔗Сучасні документи останніх років розроблені на засадах доказової медицини представлені в розділі “Галузеві стандарти та клінічні настанови”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *