ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг з оволодіння практичними навичками «Стоматологічний фото-протокол»

22 листопада 2023 року Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою стоматології на клінічній базі кафедри стоматології медичного факультету у КНП ХОР «Обласна стоматологічна поліклініка» проведено тренінг з оволодіння практичними навичками з клінічного фотографічного дослідження у стоматології «Стоматологічний фото-протокол» в рамках заходів щодо офіційного відкриття Каразінського клініко-симуляційного центру на базі вказано закладу охорони здоров’я.

Участь у заході взяли лікарі-стоматологи всіх стоматологічних спеціальностей, лікарі-стоматологи-інтерни та студенти-стоматологи старших курсів. Досвідчений лікар-стоматолог, доцент кафедри стоматології, д. мед. н. Гризодуб  Д. В. докладно розповів теоретичні засади фотографічного дослідження на діагностичному етапі, етапі складанні плану лікування, проектування лікувальних засобів, під час клінічних процедур, оцінки клінічної та естетичної ефективності стоматологічного лікування.

Всі учасники власноруч опанували практичні навички з фотографічного дослідження у клінічній стоматології за допомогою професійного фотоапарата в умовах сучасної фото-студії на клінічній базі кафедри стоматології під контролем викладачів кафедри.

Найближчим часом чекайте гучні анонси і чимало гарних нових від Каразінської школи стоматології! Слідкуйте за новинами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *