ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг з оволодіння практичними навичками «Канюльні техніки у практиці косметолога-ін’єкціоніста» (25 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа косметології та естетичної медицини запрошують слухачів на тренінг з оволодіння практичними навичками з нарахуванням 25 балів БПР лікарям та медичним сестрам «Канюльні техніки у практиці косметолога-ін’єкціоніста».

Програму тренінгу розроблено досвідченими лікарями-дерматовенерологами та лікарями-хірургами з урахуванням актуальних технік косметологічної корекції.

Терміни проведення: 27.02.2024 р. – 29.02.2024 р. (включно).

Ментор тренінгу: керівник Каразінської школи косметології та естетичної медицини – викладач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології з курсом дерматовенерології, лікар-дерматолог, досвідчений косметолог Алла ГАМІЛОВСЬКА – автор десятків наукових публікацій, учасник та організатор численних конференцій, симпозіумів, конгресів, досвідчений лікар-дерматолог з досвідом викладацької та практичної діяльності у сфері косметології понад 20 років.

З питань реєстрації на тренінг просимо звертатися до куратора Школи:
ГАМІЛОВСЬКА Алла Петрівна, лікар-дерматовенеролог-косметолог, асистент кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології з курсом дерматовенерології
Телефон: +38 (050) 981-46-18 (Viber); +38 (096) 618-38- 66 (Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: alla_gam@ukr.net

Каразінська школа косметології та естетичної медицини – фундаментальна класична університетська освіта для справжніх професіоналів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *