ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг «Порушення ритму та провідності. ЕКС» (25 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики запрошують слухачів на тренінг з оволодіння практичними навичками «Порушення ритму та провідності. ЕКС» із нарахуванням слухачам 25 балів безперервного професійного розвитку.

Тренінг розроблено командою провідних фахівців у сфері кардіології та функціональної діагностики країни на чолі з д. мед. н., проф. Вірою ЦЕЛУЙКО. Тренінг буде корисним студентам старших курсів, лікарям-інтернам, молодим та досвідченим лікарям всіх спеціальностей.

В програмі тренінгу – інтенсивна теоретична підготовка та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики на базі кращого кардіологічного стаціонару міста.

Формат проведення циклу – очний з обов’язковою особистою присутністю слухачів в місці проведення тренінгу (КНП «Міська клінічна лікарня №8»).

Вартість участі в освітньому заході – 1500 грн. Слухачам, які виконали навчальний план освітнього заходу, нараховується 25 балів БПР.

Триває попередня реєстрація. Кількість слухачів обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися електронною поштою (cpo@karazin.ua) або до куратора школи:

ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики

Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)

Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *