ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг «Інструментальні методи діагностики в кардіології»

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики запрошує слухачів на тренінг з оволодіння практичними навичками «Інструментальні методи діагностики в кардіології», проведення якого заплановане в період з 04.10.2023 р. по 11.10.2023 р. Краща кафедра кардіологічного профілю країни з провідними фахівцями-клініцистами на базі найкрутішої лікарні м. Харків!

В програмі тренінгу представлені сучасні інструментальні методи діагностики кардіологічних захворювань (холтерівський моніторинг, навантажувальні проби, добовий моніторинг артеріального тиску, тредміл-тест, ехокардіографія, коронарографія тощо). Заняття проводяться в очному режимі з обов’язковою присутністю слухачів в місці проведення тренінгу.

Програма тренінгу адаптована для студентів старших курсів, лікарів-інтернів, молодих та досвідчених лікарів всіх спеціальностей. Заняття проводяться в умовах реальної клінічної практики на клінічній базі (КНП «Міська клінічна лікарня № 8» ХМР), що дозволяє у повній мірі опанувати програмні компетенції.

Вартість освітньої послуги – 1500 грн.

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена.

Для реєстрації на освітній захід просимо звертатися електронною поштою (cpo@karazin.ua) або до представника Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики:

ПОЧЕПЦОВА Олега Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики

Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)

Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *