ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Триває підготовка лікарів-інтернів за спеціальністю «Хірургія»

Центр післядипломної медичної освіти та кафедра хірургічних хвороб медичного факультету продовжують підготовку лікарів-інтернів, які проходять навчання в інтернатурі за спеціальністю «Хірургія». На відеозвіті – кадри з відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики лікарями-інтернами під керівництвом к. мед. н., доц., досвідченого лікаря-хірурга Олександра КУДРЕВИЧА. В ході хірургічної практики лікарі-інтерни беруть безпосередню участь у акушерсько-гінекологічних, абдомінальних, торакальних втручаннях тощо.

Відеозвіт про роботу лікарів-інтернів

Особливістю інтернатури в Каразінському університеті як для майбутніх лікарів-хірургів, так і для лікарів інших спеціальностей є поєднанням потужної міждисциплінарної теоретичної підготовки в межах адаптованих до сучасних реалій навчальних програм, використання можливостей симуляційного навчання на базі найкращого в країні симуляційного центру та обов’язкове відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики під керівництвом досвідчених лікарів.

Чекаємо вступників в інтернатуру 2024 року у червні і з радістю доєднаємо до освітньо-професійного простору Каразінського університету! Найнижча вартість навчання, круті викладачі, багато практики, найкрутіші симулятори країни, досвідчені викладачі та дебюрократизована процедура вступу та навчання!

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. Бронювання місць проводиться електронною поштою (cpo@karazin.ua). У заявці просимо вказати:
✅Поточне місце навчання
✅Джерело фінансування навчання в університеті (контракт чи бюджет)
✅Омріяну спеціальність інтернатури
✅Побажання щодо бази стажування (у разі наявності)
✅Джерело фінансування навчання в інтернатурі (контракт чи бюджет)
✅Контакти (телефон, електронна пошта)

Інтернатура в Каразінському – успішний крок до омріяної професії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *