ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Триває підготовка іноземних студентів 6 курсу на базі філіалу в м. Івано-Франківськ

Прагнення до утримання рівню якості підготовки здобувачів освіти всіх категорій – в крові кожного викладача Каразінського університету! Завдяки спільним зусиллям адміністрації Каразінського університету та медичного факультету на базі створеного у м. Івано-Франківськ освітнього осередку тривають практичні заняття зі студентами з числа громадян інших країн та осіб без громадянства в очному форматі.

Традиційна форма навчання майбутніх медиків дає можливість у повній мірі опанувати практичні навички завдяки використанню сучасного симуляційного навчального обладнання та відпрацювання набутих навичок в умовах реальної клінічної практики на базі одного з провідних закладів охорони здоров’я м. Івано-Франківськ, яке є офіційною клінічною базою медичного факультету Каразінського університету.

Щиро дякуємо нашим студентам за сумлінне навчання та прагнення до знань! Щиро дякуємо нашим викладачам, які у надскладних умовах знаходять можливості забезпечити гідний рівень підготовки студентів!

Додаємо текст листа-відгуку студентки 6 курсу медичного факультету, яка проходить підготовку у м. Івано-Франківськ, щодо вражень від роботи викладачів кафедри педіатрії медичного факультету. Принагідно зауважимо, що кафедра педіатрії Каразінського університету – одна з найпотужніших науково-практичних шкіл країни, має величезний клінічний досвід та значні наукові здобутки, славетну історію та великі перспективи! Пишаємося!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *