ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Триває співпраця Центру післядипломної медичної освіти та позаштатної групи фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків»

В межах меморандуму між Каразінським університетом, позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків» та ГО «Український фонд міжнародного розвитку» триває підготовка студентів та лікарів-інтернів та надання кваліфікованої медико-реабілітаційної допомоги захисникам України.

Пишаємось нашими студентами та лікарями-інтернами! Висловлюємо подяку командиру позаштатної групи фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків», капітану Олегу ШЕВЦОВУ за всебічну підтримку Каразінських освітніх ініціатив та потужну різнобічну підготовку каразінців. Завжди пам’ятаємо про щоденний подвиг наших військовослужбовців і з глибинною вдячністю працюємо над покращенням і збереженням здоров’я воїнів-захисників України!

Водночас, звертаємо увагу, що цей проєкт стане однією з ключових особливостей підготовки майбутніх студентів за спеціальністю 225 Фізична терапія, реабілітація. Так, в стінах Каразінського з перших днів навчання студенти-реабілітологи будуть працювати в умовах реальної клінічної практики, зі справжніми фахівцями поруч, вивчати і опановувати цікаву та затребувану професію на найвищому науково-методичному рівні та на засадах сучасних наукових даних.

Запрошуємо на навчання майбутніх фахівців у сфері фізичної терапії та реабілітації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *