ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Фахова школа «Естетична гінекологія – медичні аспекти» (20 балів БПР)

Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою акушерства, гінекології, онкогінекології та ендоскопії на чолі з зав. кафедри, д. мед. н., проф. СТРАХОВЕЦЬКИМ Віталієм Сергійовичем в період з 12.02.2024 р. по 13.02.2024 р. (включно) заплановано проведення фахової школи «Естетична гінекологія – медичні аспекти» для лікарів таких спеціальностей: акушерство та гінекологія, загальна практика – сімейна медицина, онкогінекологія, дитяча гінекологія, дерматовенерологія, дерматологія, реабілітологія, педіатрія, пластична хірургія, санологія, сексопатологія, урологія, фізична та реабілітаційна медицина, фізіотерапія, хірургічна дерматологія, хірургія.

Викладачі курсу:
СТРАХОВЕЦЬКИЙ Віталій Сергійович – д. мед. н., проф., зав. кафедри акушерства, гінекології, онкогінекології та ендоскопії.
БОБРИЦЬКА Вікторія Володимирівна – к. мед. н., доц. кафедри акушерства, гінекології, онкогінекології та ендоскопії.
ОВЧАРЕНКО Андрій Тимурович – асистент кафедри акушерства, гінекології, онкогінекології та ендоскопії.

Мета школи – вдосконалення знань про методики естетичної гінекології як медичної галузі, повноцінного розділу медичної практики, яка об’єднує знання різних медичних дисциплін. Медичні аспекти процедур естетичної гінекології – лікування анатомічних, вікових змін, профілактика рецидиву статевих інфекцій, лікування нетримання сечі, вагінізму, аноргазмії. Консервативні та хірургічні методики, які використовуються в естетичній гінекології – переваги та недоліки, характеристика препаратів та методик.

Реєстрація на захід електронною поштою центру (cpo@karazin.ua) або через куратора Каразінської школи акушерства, гінекології та онкогінекології:
БЄЛЄВЦЕВА Світлана Володимирівна, лаборант кафедри акушерства, гінекології та онкогінекології
Телефон: +38 (066) 333-98-68
Електронна пошта: lana.ura@yahoo.com
                     
Попередня реєстрація обов‘язкова! Кількість слухачів обмежена! Каразінський працює!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *