ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Фахова школа “Тромбопрофілактика в практиці акушера-гінеколога” (20 балів БПР)

На медичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в період з 26.10.2023 р. по 27.10.2023 р. (включно) Каразінською школою акушерства, гінекології, онкогінекології та ендоскопії на чолі з завідувачем кафедри, д. мед. н., проф. Віталієм СТРАХОВЕЦЬКИМ заплановано проведення фахової школи “Тромбопрофілактика в практиці акушера-гінеколога” для лікарів акушерів-гінекологів, сімейних лікарів, лікарів-онкогінекологів.

Викладач курсу – к.мед.н., доцент кафедри акушерства, гінекології, онкогінекології та ендоскопії медичного факультету Ганна СТОРЧАК.

Мета школи – вдосконалення знань практикуючих акушерів-гінекологів, сімейних лікарів та онкогінекологів щодо функціонування системи гемостазу, її фізіологічних зміни під час гестації, ризиків, пов’язаних з патологією гемостазу у вагітних, при гормональній терапії, у циклах допоміжних репродуктивних технологій, при оперативних втручаннях, при онкологічній патології, а також вдосконалення навичок прогнозування ризиків, оцінки гемостазу, профілактики ускладнень пов’язаних з порушеннями гемостазу у пацієнток акушерського та гінекологічного профілю.

Реєстрація на захід електронною поштою cpo@karazin.ua або через кураторів Каразінської школи акушерства, гінекології та онкогінекології:

БЄЛЄВЦЕВА Світлана Володимирівна, лаборант кафедри акушерства, гінекології та онкогінекології

Телефон: +38 (066) 333-98-68

Електронна пошта: lana.ura@yahoo.com

Триває попередня реєстрація. Кількість слухачів обмежена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *