ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Фотозвіт з лекції з практичною демонстрацією «Прямі композитні реставрації жувальних зубів»

06 лютого 2024 року Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою стоматології проведено лекцію з практичною демонстрацією «Прямі композитні реставрації жувальних зубів». Були розглянуті питання об’єму та форми жувальної поверхні зубів, обговорено алгоритми відновлення.

Всі рівні стоматологічної освіти у Каразінському (студенти, лікарі-інтерни, молоді та досвідчені лікарі) забезпечені сучасним симуляційним обладнанням провідних світових брендів, а практичні навички відпрацьовуються в умовах реальної клінічної практики на клінічних базах медичного факультету. Заняття та освітні заходи проводять досвідчені лікарі-стоматологи з числа співробітників кафедри стоматології медичного факультету на чолі з відомим науковцем і клініцистом, д. мед. н., проф. Андрієм НІКОНОВИМ, періодично проводяться лекції та заняття запрошених викладачів з числа відомих фахівців в Україні та за її межами.

З питань реєстрації на майбутні заходи, вступу на навчання в магістратуру та інтернатуру просимо звертатися електронною поштою (cpo@karazin.ua) або до керівника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Найкрутіша стоматологічна освіта для майбутніх, молодих і досвідчених лікарів-стоматологів – це Каразінський!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *