ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Фотозвіт співпраці Каразінського університету з позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків»

В рамках меморандуму про співпрацю з позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків» та громадським об’єднанням «Український фонд міжнародного розвитку» продовжується реалізація проєкту створення навчально-практичного центру фізичної терапії та реабілітації.

Викладачами та інструкторами центру стали досвідчені військові реабілітологи з безцінним досвідом практичної роботи в умовах військового стану та великим об’ємом знань щодо особливостей надання допомоги пацієнтам-військовослужбовцям.

Завдяки проєкту десятки студентів, лікарів-інтернів та викладачів медичного факультету Каразінського університету пройшли підготовку та отримали безцінні знання та практичні навички в умовах реальної практики. В той же час, каразінці взяли участь у проведенні реабілітаційних заходів для сотень військовослужбовців, а частина з них вже стала викладачами та інструкторами створеного центру.

Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до освітніх та соціальних ініціатив Каразінського! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *