ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл вторинної лікарської спеціалізації «Анестезіологія та інтенсивна терапія»

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа анестезіології, невідкладної та тактичної медицини запрошує на цикл вторинної лікарської спеціалізації «Анестезіологія та інтенсивна терапія». Програма спеціалізації  розроблена на підґрунті Європейських стандартів післядипломної підготовки медичних спеціалістів (UEMS) з анестезіології та інтенсивної терапії. Акцентом є глибинне, фундаментальне вивчення етіології, патогенезу, особливостей клінічної картини та перебігу, сучасних аспектів діагностики, інтенсивної терапії патологічних станів які виникають у клініці внутрішньої медицини, педіатрії, хірургії, травматології та ортопедії, нейрохірургії, урології, акушерства та гінекології тощо. Також при поєднаному перебігу, що необхідно для здійснення професійної діяльності лікаря.

Терміни проведення:
01.02.2024 р. – 31.07.2024 р.
Спеціалізація для лікарів-анестезіологів, які не працювали більше трьох років за цією спеціальністю; для лікарів-хірургів та лікарів медицини невідкладних станів.
 
01.03.2024 р. – 31.03.2024 р.
Стажування для лікарів, які не працювали менше трьох років за цією спеціальністю.
 
Основним завданням спеціалізації є підвищення теоретичних знань в галузі анестезіології та інтенсивної терапії, оволодіння основними методами загальної та регіонарної анестезії, методиками анестезії в окремих галузях хірургії, методами інтенсивної терапії критичних станів. Програма спрямована на опанування практичних навичок та програмних компетентностей, достатніх для провадження лікарської діяльності на рівні міжнародних стандартів та протоколів надання лікувально-профілактичної допомоги.
 
Реєстрація електронною поштою Центру (cpo@karazin.ua) або у куратора:
МАТВЄЄНКО Марія Сергіївна, доктор філософії в медицині, доцент, завідувач кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини, заступник декана з наукової роботи
Телефон: +38 (050) 161-98-36 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: med.anest@karazin.ua
 
Навчаймося у кращих! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *