Цикл онлайн-лекцій з фтизіатрії, пульмонології та інфектології від провідних фахівців світу у Каразінському!

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії запрошують слухачів на онлайн лекцію з інфектології, яка буде проводитися в рамках співпраці з університетом Умео (Швеція). Матеріал лекції буде корисним для студентів старших курсів медичних університетів, лікарів-інтернів та практикуючих лікарів всіх спеціальностей.

Лекцію “Туляремія та хантавірусна інфекція або що викликає мишачу лихоманку?” буде проведено 19.04.2024 р. з 14.00 до 15.00. Лекція присвячена темі лихоманки в окопах під час війни та диференціальній діагностиці з акцентом на туляремію та хантавірусну інфекцію. Спікер – Йохан Расмусон – інфекціоніст, працює старшим консультантом і викладачем в інфекційній клініці університетської лікарні Умео. Він навчався на медичному факультеті університету Умео в 1997-2003 роках. У своїй клінічній кар’єрі зосередився на діагностиці та лікуванні зоонозів, інфекції Clostridioides difficile, мікобактеріальних інфекцій та нещодавньої пандемії COVID-19. Його докторська дисертація, захищена у 2015 році, стосувалася серцево-легеневих наслідків хантавірусної інфекції Пуумала, зоонозної вірусної інфекції, що передається через дихальні шляхи.

Формат проведення: дистанційний з обов’язковою особистою участю слухачів в режимі реального часу.

Доступ до платформи ZOOM:
Посилання
Идентификатор конференции: 817 4686 3397
Код доступу: 9Ad7DvbY

Час проведення: 19.04.2024 р., 14.00-15.00.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА (пілотний проєкт Каразінського університету).

Мова заходу: англійська (презентація з дубльованим українським перекладом).

Принагідно інформуємо, що Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії – одна з провідних в Україні та пропонує слухачам чимало цікавих освітніх заходів з нарахуванням балів БПР. З детальною інформацією про Школу можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *