ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Ведення вагітності в амбулаторних умовах» (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа ультразвукової діагностики запрошують лікарів УЗД на цикл тематичного удосконалення з нарахуванням 50 балів безперервного професійного розвитку медичних працівників «Ведення вагітності в амбулаторних умовах».

Проходження даного цикл є обов’язковою умовою Національної служби здоров’я України до пакету «Ведення вагітності в амбулаторних умовах». Для виконання умов цього пакету або з метою удосконалення майстерності ультразвукових скринінгів І та ІІ триместрів вагітності запрошуємо всіх лікарів УЗД на наш курс.

Цикл проводить лікар-акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД вищої категорії, к.мед.н., доцент Ірина ВАСИЛЬЄВА.

Терміни проведення: 04.03.2024 р. – 15.03.2024 р. (включно).

Формат проведення: змішаний (дистанційний та очний). Для лікарів, які будуть особисто присутні у місці проведення освітнього заходу, окрім сучасної теоретичної підготовки буде запропоновано потужну симуляційну тренінгову програму на кращих симулятора країни і відпрацювання навичок в умовах реальної практики!

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільниці Каразінської школи ультразвукової діагностики:
БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації
Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Каразінська школа ультразвукової діагностики – місце формування професіоналів Європейського рівню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *