ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Мобільна та стаціонарна паліативна медична допомога дорослим та дітям» (50 балів БПР)

Каразінський Центр післядипломної медичної освіти медичного факультету запрошує мультидисциплінарні медичні колективи для проходження циклу тематичного удосконалення «Мобільна та стаціонарна паліативна медична допомога дорослим і дітям». Атестація за профілем «Паліативна допомога» є однією з найважливіших вимог Національної служби здоров’я України до організацій та спеціалістів для впровадження діяльності за пакетами «Мобільна паліативна медична допомога дорослим і дітям» та «Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим і дітям».

Цикл проводиться у змішаному форматі потужним колективом кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини на чолі з досвідченим лікарем-анестезіологом, завідувачем кафедри, к. мед. н., доц. Марією МАТВЄЄНКО.

Терміни проведення освітнього заходу: 05.02.2024 р. – 16.02.2024 р. (включно).

По завершенні курсу слухачі отримують посвідчення до диплому встановленого зразку з нарахуванням 50 балів БПР згідно з постановою Кабінету міністрів України від 14.07.2021 р. № 725.

Триває попередня реєстрація на захід. Кількість місць обмежена. З питань отримання інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування просимо звертатися до куратора циклу:
МАТВЄЄНКО Марія Сергіївна, доктор філософії в медицині, доц., завідувач кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини, заступник декана з наукової роботи
Телефон: +38 (050) 161-98-36 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: med.anest@karazin.ua

Каразінський Центр післядипломної медичної освіти – унікальне освітньо-професійне середовище для справжніх професіоналів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *