ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Невідкладні стани в кардіології» (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики на чолі з провідним клініцистом та науковцем країни, завідувачем кафедри, д. мед. н., проф. Вірою ЦЕЛУЙКО запрошують слухачів на цикл тематичного удосконалення «Невідкладні стани в кардіології» з нарахуванням слухачам, які виконали вимоги навчальної програми заходу, 50 балів безперервного професійного розвитку.

Цикл проводять провідні фахівці країни з числа досвідчених клініцистів та науковців на базі клінічної бази КНП «Міська клінічна лікарня № 8». В програмі циклу – найновіші дані про надання невідкладної допомоги при гострих станах у кардіологічних хворих, які будуть корисні лікарям всіх терапевтичних спеціальностей.

Терміни проведення: 18.04.2024 р. – 02.05.2024 р. включно.

Формат проведення: змішаний (очний та/або дистанційний з участю слухачів в режимі реального часу).

Триває попередня реєстрація. Кількість місць в групі обмежена. З питань реєстрації та консультацій пропонуємо звертатися до координатора Школи:
ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики
Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Звертаємо увагу, що для оперативного інформування лікарів про наступні освітні заходи та з метою забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування та навчання слухачів працює Viber-спільнота Школи.

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – провідні клініцисти та науково-педагогічні працівники країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *