ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Основи фізичної реабілітації пацієнтів після хірургічного лікування дегенеративних захворювань суглобів та хребту» (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа фізичної, реабілітаційної та спортивної медицини запрошує лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, лікарів ортопедів-травматологів, фізичних терапевтів та лікарів інших спеціальностей на цикл тематичного удосконалення «Основи фізичної реабілітації пацієнтів після хірургічного лікування дегенеративних захворювань суглобів та хребту». Цикл розроблений і проводиться д. мед. н., проф., лікарем-травматологом-ортопедом вищої категорії КОЛЕСНІЧЕНКО Вірою Анатоліївною.

Терміни проведення: з 15.01.24 р. по 26.01.24 р.

УВАГА! Нагадуємо, що останні зміни також зобов’язують фізичних реабілітологів та терапевтів долучитися до безперервного професійного розвитку з обов’язковим отриманням 50 балів БПР щорічно для продовження професійної діяльності.

Всі слухачі, які виконають вимоги навчальної програми заходу, отримають посвідчення до диплому встановленого зразка з нарахуванням 50 балів БПР.

Триває попередня реєстрація. Реєстрація електронною поштою центру (cpo@karazin.ua) або у куратора школи:
БРИНЗА Марія Сергіївна
Телефон: +38(097) 080-60-94
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Каразінський працює задля незламних! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *