ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Щодо процедури підтвердження / отримання звання лікаря-спеціаліста після закінчення дії режиму воєнного стану

До уваги лікарів, дія сертифікатів яких закінчилась в період дії режиму воєнного стану! Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів» від 22.02.2019 р. № 446 в останній редакції, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.03.2019 р. за № 293/33264, дія сертифікатів лікарів-спеціалістів, термін дії яких закінчується в період дії режиму воєнного стану, подовжується до моменту закінчення дії режиму воєнного стану та на 3 місяці після цього.

Тобто після закінчення дії режиму воєнного стану, лікарі мають підтвердити / подовжити / отримати звання лікаря-спеціаліста протягом 3-х місяців.

Важливим нововведенням у поточній редакції згаданого наказу є нова вимога щодо надання документу, який засвідчує рівень володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

В зв’язку з нововведенням до наказу та новими вимогами з урахуванням стислих термінів на проходження циклів спеціалізації або стажування після закінчення дії режиму воєнного стану на тлі прогнозованого надвисокого попиту і дефіциту місць у закладах післядипломної медичної освіти вже зараз запрошуємо лікарів всіх спеціальностей до Каразінського Центру післядипломної медичної освіти на цикли спеціалізації та стажування заздалегідь.

Віримо в Перемогу! Навчаємо кращих! Чекаємо на лікарів 43 лікарських спеціальностей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *