ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Інтернатура за спеціальністю “221 Стоматологія” для випускників стоматологічних факультетів у Каразінському!

Каразінський університет отримав ліцензію на підготовку здобувачів освіти на післядипломному рівні в інтернатурі за спеціальністю 221 Стоматологія (наказ МОН від 06.02.2024 № 73-л) і, таким чином, вже з наступного навчального року пропонуватиме тим, хто обрав один з найкращих класичних університетів України, повний цикл підготовки: підготовчі курси до ЗНО/НМТ, 5-річна магістерська програма, 1-річне навчання в інтернатурі та численні заходи післядипломної освіти (вторинні стоматологічні спеціалізації, цикли тематичного удосконалення, тренінги, майстер-класи, конференції тощо).

Підготовку професіоналів-стоматологів міжнародного рівню здійснює потужний колектив Каразінської школи стоматології на чолі з д. мед. н., проф. Андрієм НІКОНОВИМ на базі п’яти клінічних баз, серед яких провідний – Харківська обласна стоматологічна поліклініка, з використанням можливостей двох сучасних симуляційних центрів, з традиційною для Каразінського міждисциплінарною фундаментальною підготовкою силами науковців декількох факультетів!

Запрошуємо випускників 2024 року всіх стоматологічних факультетів України на навчання до Каразінського:
ℹ️кращі викладачі з багаторічним досвідом практичної роботи;
ℹ️два надсучасних стоматологічних симуляційних центри;
ℹ️п’ять клінічних баз з числа провідних стоматологічних лікарень міста;
ℹ️унікальні програми підготовки в інтернатурі;
ℹ️додаткові тренінги та майстер-класи для лікарів-інтернів з наданням міжнародних сертифікатів;
ℹ️тепло і дружня атмосфера Каразінської родини!

Один з кращих університетів країни з найвищими рейтингами у міжнародних системах оцінки якості освіти тепер і для майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів!

Триває попередня реєстрація майбутніх лікарів-інтернів. Кількість місць обмежена. З питань вступу в інтернатуру за спеціальністю 221 Стоматологія просимо звертатися поштою (cpo@karazin.ua) або до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *