Майстер-клас “Променеві методи діагностики захворювань органів дихання (традиційне рентгенологічне дослідження, комп’ютерна томографія). Фотозвіт та відгуки слухачів

Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою пульмонології та фтизіатрії 24.04.2024 р. – 30.04.2024 р. (включно) проведено майстер-клас “Променеві методи діагностики захворювань органів дихання (традиційне рентгенологічне дослідження, комп’ютерна томографія)”. Зазначимо, що слухачами майстер-класу були декан медичного факультету, д. мед. н., проф. Тетяна ЛЯДОВА, завідувач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології, к. мед. н., доц. Ольга ВОЛОБУЄВА, викладачі факультету, лікарі, лікарі-інтерни.

В програмі заходу розглянуто:
✔Класифікація променевих методів дослідження органів грудної порожнини.
✔На чому ґрунтується отримання зображень при рентгенологічному, радіонуклідному дослідженні, комп’ютерній та магнітно-резонансній томографії?
✔Показання для застосування кожного з променевих методів при обстеженні пацієнтів пульмонологічного профілю;
✔Рентген-анатомія грудної порожнини, легень у нормі.
✔Основні рентгенологічне синдроми та можливі патоморфологічні субстрати, що їх зумовлюють.
✔Методика аналізу рентгенограми та комп’ютерній томографії органів грудної порожнини.

Ментор – Петро ПОТЕЙКО – провідний спеціаліст в сфері пульмонології та фтизіатрії, к. мед. н., доцент кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології, відомий своєю неперевершеною педагогічною майстерністю та багатим клінічним досвідом.

За результатами оцінки рівню оволодіння програмними теоретичними знаннями та практичними навичками всі слухачі отримали сертифікати з нарахуванням 20 балів БПР та залишили теплі відгуки-подяки за проведений захід. Петро Іванович ПОТЕЙКО – один з кращих викладачів та клініцистів країни з неповторною манерою викладання, чіткими та зрозумілими формулюваннями, великою кількістю клінічних випадків до кожного розділу програми. Рекомендуємо попередній запис на майбутні освітні заходи від одного з кращих фахівців у сфері пульмонології та фтизіатрії країни!

Триває попередня реєстрація на освітні заходи Школи, з повним переліком яких можна ознайомитись за посиланням. З питань реєстрації та забезпечення інформаційно-організаційного супроводу зарахування та навчання пропонуємо звертатися до координатора Школи:
КОНСТАНТИНОВСЬКА Ольга Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології
Телефон: +38 (050) 924-40-76 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: o.konstantynovska@karazin.ua

Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії – найкращі викладачі та клініцисти країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *