Цикл онлайн-лекцій з фтизіатрії, пульмонології та інфектології від провідних фахівців світу у Каразінському!

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії запрошують слухачів на онлайн-цикл лекцій з фтизіатрії, пульмонології та інфектології, які будуть проводити провідні фахівці світу з Німеччини, Швейцарії, США, Австрії та інших країн. Матеріал лекцій буде корисним для студентів старших курсів медичних університетів, лікарів-інтернів та практикуючих лікарів всіх спеціальностей. Цикл триватиме з 12.01.2024 р. до 17.05.2024 р. щоп’ятниці (час проведення та посилання на конкретну лекцію будуть уточнені напередодні, слідкуйте за анонсами!) та включатиме 14 лекцій на найактуальніші теми практичної медицини.

Друга лекція циклу «Мікробіологічна діагностика туберкульозу» буде проведена 19.01.2024 р. з 15.00 до 16.00. Спікер – доктор Інна ФРІЗЕН. Інна Фрізен – лікар, клінічний мікробіолог за спеціальністю мікобактеріологія. Разом з Мартіном Кунцом вона наразі очолює Національний і Наднаціональний Референс Центр Мікобактерій у Дослідницькому Центрі Borstel, Німеччина. Інна закінчила навчання в Charité у Берліні, доповнивши її ступенем епідеміології. Її завзяття полягає в поєднанні сфери науки та догляду за пацієнтами, щоб покращити діагностичну допомогу хворим на туберкульоз і розширити підтримку інших медичних працівників.

Формат проведення: дистанційний з обов’язковою особистою участю слухачів в режимі реального часу; доступ до платформу ZOOM:
Посилання
Meeting ID: 843 1220 2234
Сode: 430015

Час проведення: 19.01.2024 р., 15.00-16.00.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА (пілотний проєкт Каразінського університету).

Мова заходу: англійська (презентації з дубльованим українським перекладом)

Принагідно інформуємо, що Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії – одна з провідних в Україні та пропонує слухачам чимало цікавих освітніх заходів з нарахуванням балів БПР. З детальною інформацією про Школу можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *