ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа стоматології – знання та практичний досвід провідних професіоналів країни!

Викладачі Каразінської школи стоматології на чолі з відомим науковцем та клініцистом, завідувачем кафедри, д. мед. н., проф . Андрієм НІКОНОВИМ проваджують освітню діяльність на додипломному рівні (магістратура) та на післядипломному рівні (інтернатура та безперервний професійний розвиток лікарів-стоматологів), забезпечуючи повний цикл підготовки та підвищення кваліфікації здобувачів освіти за спеціальністю 221 Стоматологія у галузі знань 22 Охорона здоров’я.

Водночас, викладачі Школи забезпечують надання висококваліфікованої лікувально-діагностичної допомоги на клінічних базах кафедри стоматології медичного факультету, в тому числі на базі Каразінського клініно-симуляційного стоматологічного центру (КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка»).

Власна клінічна практика дозволяє викладачам Школи підтримувати високій рівень оволодіння сучасними стоматологічними техніками та методиками, а потім передавати безцінні знання та навички здобувачам освіти всіх категорій.

Каразінська школа стоматології пропонує навчання в магістратурі за спеціальністю 221 Стоматологія (термін навчання – 5 років), навчання в інтернатурі за спеціальністю 221 Стоматології для випускників стоматологічних факультетів закладів вищої освіти України та безліч освітніх заходів у сфері безперервного професійного розвитку для лікарів-стоматологів (з переліком можна ознайомитись за посиланням).

На всі типи освітніх заходів триває попередня реєстрація. З питань реєстрації та задля забезпечення організаційно-інформаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінський університет – найкрутіша стоматологічна освіта для майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *