ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Нові партнери Каразінської школи ультразвукової діагностики – важливий крок до підвищення якості освітніх пропозицій

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа ультразвукової діагностики уклали партнерську угоду про співпрацю у сфері підвищення кваліфікації медичних працівників з провідною компанією у галузі постачання, відновлення та технічного обслуговування високотехнологічного медичного обладнання.

З цього часу Каразінський університет та компанія RH, яка має бездоганну репутацію та багаторічний досвід роботи, об’єднують зусилля щодо підвищення стандартів медичної діагностики та лікування в межах клінічної практики з одного боку, та розширення переліку освітніх пропозицій та інтеграції сучасних методів навчання для слухачів заходів безперервного професійного розвитку лікарів з іншого боку. Партнерство передбачає просування та покращення послуг з ультразвукової діагностики, доступ до якісного обладнання, інформаційну підтримку спільних заходів, регулярний обмін інформацією про новітні досягнення в галузі ультразвукової діагностики та інноваційні можливості ультразвукової апаратури, що дозволяє завжди залишатися на передовому рівні знань та технологій, відкриває доступ до унікальних ресурсів та зміцнює наукові зв’язки з провідними українськими та світовими діагностичними центрами.

Співпраця з компанією RH дає нові інструменти для підвищення якості та розширення переліку освітніх пропозицій Каразінської школи ультразвукової діагностики, тому вже найближчим часом для слухачів освітніх заходів готуються нові тренінгові програми та освітні івенти. Слідкуйте за анонсами!

З планом освітніх заходів Каразінської школи ультразвукової діагностики можна ознайомитись за посиланням. Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування на освітні заходи пропонуємо звертатися до координатора Школи:
🥼БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації;
☎️Телефон: +38 (097) 080-60-94 (Viber, Telegram);
⌨️Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *