ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа стоматології

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Освітні заходи Школи забезпечують фундаментальну міждисциплінарну теоретичну підготовку слухачів на підґрунті останніх даних наукових досліджень та доказової медицини з широкою інтеграцією сучасних симуляційних технологій навчання на базі кращого симуляційного центру країни та в умовах реальної клінічної практики на клінічних базах медичного факультету. Школа працює на базі декількох клінічних баз, в тому числі на базі провідного закладу стоматологічної допомоги обласного значення КНП “Харківська обласна стоматологічна поліклініка”, де нещодавно створено сучасний Каразінський симуляційно-клінічний центр, який використовується для відпрацювання практичних навичок на сучасних симуляторах та в умовах реальної клінічної практики. З метою реалізації концепції практично-орієнтованого навчання додатково створено стоматологічне відділення Каразінського центру симуляційної підготовки з надсучасним симуляційним обладнанням.

Очолює Школу відомий науковець та клініцист, завідувач кафедри стоматології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, доктор медичних наук, професор, лікар-стоматолог Андрій НІКОНОВ – автор 15 навчально-методичних посібників та методичних рекомендацій, понад 150 наукових робіт, 5 статей в журналах, які входять в зарубіжні наукометричні бази та мають імпакт-фактор, 32 статей у вітчизняних і зарубіжних фахових виданнях, 11 патентів і авторських свідоцтв, співорганізатор більше 10 міжнародних науково-практичних конференцій з досвідом науково-педагогічної та клінічної роботи понад 25 років.

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до координатора школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua
Телефон: +38 (050) 323-64-06

Для оперативного отримання найсвіжішої інформації сторінки Школи у соціальних мережах:
Facebook Школи
Instagram Школи
Telegram Школи
Веб-сторінка Школи на офіційному сайті Центру
YouTube Центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *