ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Відкриття Каразінського клініко-симуляційного центру

21 грудня 2023 року на базі провідного стоматологічного закладу охорони здоров’я – клінічної бази медичного факультету КНП «Обласна стоматологічна поліклініка» офіційно відкрито інноваційний Каразінський клініко-симуляційний стоматологічний центр, який стане базою для підготовки магістрів за спеціальністю 221 Стоматологія, лікарів-інтернів-стоматологів та практикуючих лікарів на заходах безперервного професійного розвитку.

Центр оснащено сучасним стоматологічним та симуляційним обладнанням від провідних Європейських брендів, а його розташування у КНП «Обласна стоматологічна поліклініка» дає можливість поєднання потужної теоретичної підготовки, інноваційного симуляційного навчання та відпрацювання набутих навичок в умовах реальної клінічної практики в одному місці.

Відеозвіт з заходу

Центр має великий науковий, клінічний, навчальний та соціальний потенціал, який, безперечно, буде реалізований командою професіоналів кафедри стоматології медичного факультету.

Чекаємо абітурієнтів, які обрали стоматологію своєю майбутньою професією, студентів стоматологічних закладів освіти, лікарів-інтернів та практикуючих лікарів-стоматологів на навчання! Стоматологія в Каразінському – це практично орієнтоване навчання та новий рівень якості освіти!

З питань вступу на навчання за спеціальністю 221 Стоматологія просимо звертатися до приймальної комісії, а майбутніх лікарів-інтернів-стоматологів в інтернатурі та практикуючих професіоналів за заходах БПР чекає куратор Каразінської школи стоматології:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *