ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Цикл тематичного удосконалення

«Некоронарогенні захворювання міокарду»

Програма циклу включає актуальні дані, які ґрунтуються на засадах доказової медицини, рекомендаціях національних та міжнародних протоколів надання медичної допомоги, останніх даних наукових досліджень та власному досвіді успішної інтеграції їх у рутинну клінічну практику.

Тематика даного циклу вкрай актуальна у сучасній медичній практиці. Зростання випадків таких захворювань в останній час та можливостей сучасної діагностики вимагає глибшого розуміння цих станів. Враховуючи поширеність кардіоміопатій, міокардитів, перикардитів, особливо в молодому віці, а також пов’язані з цими станами загрожуючі життю ускладнення, навички та знання з цієї області є важливими для медичної практики. Окремою важливою проблемою є діагностика та лікування легеневої гіпертензії, яка часто залишається нерозпізнаною в реальній клінічній практиці.

Слухачі циклу ТУ матимуть можливість оволодіти широким спектром практичних навичок та теоретичних знань. Серед них будуть вміння з розпізнавання та діагностики некоронарогенних захворювань міокарда на основі клінічних симптомів та додаткових досліджень. Також буде надана можливість вивчення принципів лікування цих захворювань, в тому числі застосування ефективних методів фармакотерапії та інвазивних процедур.

В циклі ТУ буде використано різноманітні методики підготовки для максимального ефекту. Слухачі матимуть змогу вивчати матеріал за допомогою реальних клінічних прикладів, брати участь у клінічних розборах. Додатково, надаватимуться відеолекції з найбільш актуальних аспектів захворювань.

Отримані під час ТУ знання та навички з некоронарогенних захворювань міокарда будуть надзвичайно корисними у практичній роботі лікаря. Вони дозволять вчасно та ефективно діагностувати та лікувати пацієнтів з цими станами, що підвищить якість медичної допомоги та зменшить ризик ускладнень та погіршення стану хворих.

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна

координатор Школи

📩: pocheptsova.e@ukr.net

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ЗАБУРАННА Людмила Василівна

фахівець Центру

📩: l.zaburanna@karazin.ua

Керівник Школи

Screenshot_1

Віра ЦЕЛУЙКО

доктор медичних наук, професор
Вересень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Місце формування та становлення справжніх героїів у білих халатах!

Працює Viber-спільнота Школи

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини Школи