ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Цикл тематичного удосконалення

«Порушення ритму та провідності»

Програма циклу включає актуальні та новітні дані щодо поширеності, етіологічних факторів, провідних електрофізіологічних механізмів розвитку та підходів до медикаментозного та електрофізіологічного лікування порушень ритму і провідності серця, які ґрунтуються на засадах доказової медицини, рекомендаціях Європейського кардіологічного суспільства,  національних та міжнародних протоколів надання медичної допомоги, останніх даних наукових досліджень та власному досвіді  успішної інтеграції їх у рутинну клінічну практику.

Набуття програмних знань та вмінь надає можливість слухачам значно покращити якість профілактики,  електрокардіографічної діагностики, стратифікації ризику, лікування, а також оцінки ефективності терапії, що проводиться, при таких порушеннях ритму і провідності, як екстрасистолія,  суправентрикулярні та шлуночкові тахікардії, дисфункція синусового вузла, атріо-вентрикулярні блокади тощо.

В програму циклу ТУ інтегровані міждисциплінарні підходи до теоретичної підготовки слухачів у вигляді лекцій, практичних занять та самостійної роботи з використанням сучасних електронних джерел інформації та методичних посібників кафедри. Відпрацювання набутих навичок відбувається в умовах реальної клінічної практики в процесі розбору клінічних кейсів, аналізу результатів електрокардіографічного, ехокардіографічного обстеження  та Холтерівського моніторування ЕКГ з урахуванням власного клінічного досвіду викладачів.

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна

координатор Школи

📩: pocheptsova.e@ukr.net

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ЗАБУРАННА Людмила Василівна

фахівець Центру

📩: l.zaburanna@karazin.ua

Керівник Школи

Screenshot_1

Віра ЦЕЛУЙКО

доктор медичних наук, професор
Вересень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Місце формування та становлення справжніх героїів у білих халатах!

Працює Viber-спільнота Школи

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини Школи