ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Цикл тематичного удосконалення

«ЕКГ для початківців»

Програма циклу включає актуальні дані про методи аналізу ЕКГ, які ґрунтуються на засадах доказової медицини, рекомендаціях національних та міжнародних протоколів надання медичної допомоги, останніх даних наукових досліджень та власному досвіді успішної інтеграції їх у рутинну клінічну практику. Програмою передбачено поглиблене вивчення теоретичних основ електрофiзiологii серця та клiнiчного  трактування  ЕКГ дослiджень. Значна увага придiляється роздiлу порушень ритму та провiдностi, ЕКГ при iнфарктi мiокарду, IХС та інших поширених кардіологічних захворюваннях. 

Набуття програмних знань та вмінь надає можливість слухачам значно покращити якість профілактики, діагностики та лікування серцево-судинних захворювань.

В програму циклу ТУ інтегровані міждисциплінарні підходи до теоретичної підготовки слухачів, симуляційні технології навчання, відпрацювання набутих навичок в умовах реальної клінічної практики, на моделі «віртуальний пацієнт» та/або в процесі розбору клінічних кейсів та власний клінічний досвід викладачів.

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна

координатор Школи

📩: pocheptsova.e@ukr.net

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ЗАБУРАННА Людмила Василівна

фахівець Центру

📩: l.zaburanna@karazin.ua

Керівник Школи

Screenshot_1

Віра ЦЕЛУЙКО

доктор медичних наук, професор
Вересень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Місце формування та становлення справжніх героїів у білих халатах!

Працює Viber-спільнота Школи

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини Школи