ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа хірургічної патології та малоінвазивної хірургії

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, готує лікарів-інтернів, запрошує лікарів на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Цикл тематичного удосконалення

«Сучасні аспекти лікування ургентної патології черевної порожнини»

Підготовка слухачів на циклі ТУ «Сучасні аспекти лікування ургентної патології черевної порожнини» проводиться в умовах реальної клінічної практики на базі хірургічного відділення Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті № 2 та на базі Симуляційного центру медичної підготовки Каразінського університету. Значна частка освітнього процесу проводиться з використанням сучасних технологій навчання: симуляційного обладнання, технологій «віртуальний пацієнт», аудіовізуального обладнання  тощо.

Цикл ТУ призначений для лікарів-хірургів, які бажають розширити свої знання та практичні навички в галузі ургентної абдомінальної хірургії, зосереджуючись на застосуванні сучасних міжнародних рекомендацій в щоденній роботі ургентного хірурга. Програма включає в себе обговорення передових методів та технік мініінвазивних та безнатяжних технологій в аспектах абдомінальної герніології, зокрема виявлення супутніх патологій органів черевної порожнини та їх вплив на хірургічне лікування.

Мета курсу – надати практикуючим хірургам систематизовані знання та практичні навички для успішного впровадження сучасних теоретичних знань та практичних технологій, що базуються на сучасних міжнародних практик у професійну практику. Кожний учасник матиме можливість отримати поглиблене розуміння обсягу ургентного хірургічного втручання в цілодобовому режимі з дотриманням усіх складових світових протоколів та гайдлайнів, з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта, що допоможе покращити якість надання медичних послуг та підвищити рівень ефективності лікування.

Програма циклу ТУ «Сучасні аспекти лікування ургентної патології черевної порожнини» включає актуальні дані про сучасні методи діагностики та лікування ургентної абдомінальної патології, які ґрунтуються на засадах доказової медицини, рекомендаціях національних та міжнародних протоколів надання медичної допомоги, останніх даних наукових досліджень та власному досвіді успішної інтеграції їх у рутинну клінічну практику. Набуття програмних знань та вмінь надає можливість слухачам значно покращити якість профілактики, діагностики та лікування захворювань гриж черевної стінки.

В програму циклу ТУ інтегровані міждисциплінарні підходи до теоретичної підготовки слухачів, симуляційні технології навчання, відпрацювання набутих навичок в умовах реальної клінічної практики, на моделі «віртуальний пацієнт» та/або в процесі розбору клінічних кейсів та власний клінічний досвід викладачів.

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ГЕРАСИМОВ Геннадій Миколайович

координатор Школи

📩: gennady.n.gerasimov@karazin.ua

image

Реєстрація на освітні заходи школи

СТЕКЛЯРОВА Наталя Володимирівна

фахівець Центру

📩: n.steklyarova@karazin.ua

Керівник Школи

111

Сергій БИЧКОВ

доктор медичних наук, професор
Жовтень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Місце формування та становлення справжніх героїв у білих халатах!

Працює Facebook-спільнота Центру

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини

Працює Instagram-спільнота Центру

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини

Працює Telegram-спільнота Центру

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини