ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа хірургії, ендоскопії та клінічної анатомії

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, готує лікарів-інтернів, запрошує лікарів на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Симуляційний тренінг

«Невідкладне медсестринство при травмі»

Програма симуляційного тренінгу «Невідкладне медсестринство при травмі» розроблена на основі програми «Trauma Nurse Fundamentals» від Міжнародного медичного корпусу (IMC) разом з Гарвардською гуманітарною ініціативою (HHI) та спільно з Американською колегією хірургів (ACS).

Тренінг присвячений принципам невідкладного медсестринства при травмі, зокрема первинному огляду та швидкому прийняттю рішень, дихальним шляхам і вентиляції, циркуляції та зупинці кровотечі, принципам роботи при травмах голови та шиї, грудної клітки, живота, тазу та кінцівок. А також принципам надання допомоги на місці події, таким як іммобілізація хребта та транспортування.

Набуття програмних знань та вмінь надає можливість слухачам значно покращити якість надання невідкладної допомоги при травмі.

Програма тренінгу розроблена на базі симуляційних технологій навчання з використанням надреалістичних симуляційних тренажерів від провідних виробників світу, які представлені у Симуляційному центрі медичної підготовки медичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

image

Реєстрація на освітні заходи школи

ПАНОВ Станіслав Ігорович

координатор Школи

📩: stanislavpanov@karazin.ua

image

Реєстрація на освітні заходи школи

СТЕКЛЯРОВА Наталя Володимирівна

фахівець Центру

📩: n.steklyarova@karazin.ua

Керівник Школи

Screenshot_2

Сергій ШЕРСТЮК

доктор медичних наук, професор
Вересень 2024
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Місце формування та становлення справжніх героїів у білих халатах!

Працює Instagram-спільнота Школи

Консультації, інформаційно-організаційний супровід, позапланові освітні заходи, попередня реєстрація на навчання, відповіді на запитання, останні новини