ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл вторинної лікарської спеціалізації “Акушерство і гінекологія”

Центр післядипломної медичної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології запрошують слухачів на цикл вторинної лікарської спеціалізації «Акушерство і гінекологія».

Цикл проводиться потужним науково-педагогічним колективом на клінічних базах з використанням сучасних освітніх технологій, можливостей кращого симуляційного центру країни та з відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики. Важливішою особливістю циклу є використання надсучасного симуляційного обладнання та багатовекторна міжнародна сертифікація викладачів-практиків.

Терміни навчання:

  • для лікарів-хірургів – 6 місяців, 09.09.2024 р. – 07.03.2025 р.;
  • для лікарів-гінекологів дитячого та підліткового віку та лікарів-акушерів-гінекологів, які не працювали більше 3-х років за спеціальністю – 4 місяці, 09.09.2024 р. – 10.01.2025 р.

З детальною інформацією про Каразінську школу акушерства, гінекології та онкогінекології можна ознайомитись за посиланням.

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація. В групі залишаються останні місця. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування просимо звертатися до координатора Школи:
БЕЛІВЦЕВА Світлана Володимирівна, координатор Школи;
Телефон: +38 (066) 333-98-68 (Viber, Telegram);
Електронна пошта: s.belevtseva@karazin.ua

Каразінський університет – комфортне освітньо-професійне середовище для кожного фахівця сфери охорони здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *