ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Каразінської школи педіатрії – автори наукової публікації у провідному виданні світового рівню!

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа педіатрії продовжують роботу щодо підвищення науково-методичного рівню післядипломної освіти лікарів всіх спеціальностей. Нещодавно колективом Каразінської школи педіатрії на чолі з головою, завідувачем кафедри педіатрії медичного факультету, д. мед. н., проф. Наталією ШЕВЧЕНКО за результатами власних наукових досліджень було опубліковано статтю у журналі «Pediatrics Rheumatology» (видавництво Springer Nature), який є провідним виданням світового рівню, головним офіційним науковим виданням Європейської спілки дитячих ревматологів PReS (Paediatric Rheumatology European Society), відповідає редакційній політиці BioMed Central та входить до другого квартелю бази Scopus.

З повним текстом статті «Predictors of fibrogenesis in children with JIA: a single-center pilot study» можна ознайомитись за посиланням.

Каразінська школа педіатрії запрошує слухачів на освітні заходи у сфері післядипломної медичної освіти, з повним переліком яких можна ознайомитись за посиланням. Слухачам пропонується найактуальніша інформація та найкорисніші практичні навички від провідних фахівців країни! Чекаємо всіх зацікавлених!

З питань реєстрації на освітні заходи Школи просимо звертатися до куратора:
ЛЕТЯГО Ганна Володимирівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри педіатрії
Телефон: +38 (099) 778-37-23 ( (Viber, Telegram)
Електронна пошта: letyago@karazin.ua

Каразінський університет – від кращих кращим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *