ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Центру післядипломної медичної освіти підвищують кваліфікацію на міжнародних освітніх заходах

Каразінський Центр післядипломної медичної освіти пропонує слухачам освітні заходи найвищого навчально-методичного рівню з міжнародною сертифікацією та визнанням, в тому числі за рахунок безперервного підвищення кваліфікації викладачів.

Так, в період з 11 по 28 грудня 2023 року асистент кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини, викладач Каразінської школи анестезіології, тактичної та невідкладної медицини Іван РУДАС став учасником тренінгу «Тактична медицина, паромедицина та медицина катастроф в період війни: зарубіжний та вітчизняний досвід», який проводився Науково-дослідним інститутом Люблінського науково-технологічного парку та IESF «Міжнародна фундація науковців та освітян» (м. Люблін, Польща).

З планом освітніх заходів, які проводяться Каразінською школою анестезіології, тактичної та невідкладної медицини, в тому числі для осіб немедичних спеціальностей, можна ознайомитись за посиланням https://cpo.karazin.ua/karazinski-shkoly/anesteziolohii-nevidkladnoi-taktychnoi-medytsyny/. Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена.

З питань реєстрації просимо звертатися до інструктора Школи:
РУДАС Іван Андрійович, асистент кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини
Телефон: +38 (066) 867-64-32 (Telegram)
Електронна пошта: rudas@karazin.ua

Каразінський університет – унікальне освітньо-професійне середовище для кожного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *