ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційна стоматологічна наука. Аспекти і тенденції розвитку теорії та практики» (10-30 балів БПР)

17-18 листопада Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою стоматології проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інноваційна стоматологічна наука. Аспекти і тенденції розвитку теорії та практики» з нарахуванням 10 балів БПР учасникам та 30 балів БПР доповідачам конференції. На конференції були присутні декан медичного факультету, д. мед. н.. проф, Тетяна ЛЯДОВА , завідувач кафедри стоматології, д. мед. н., проф. Андрій НІКОНОВ, науково-педагогічні працівники факультету та гості заходу.

Захід привернув неабияку увагу фахівців у сфері стоматології, а участь у конференції взяли понад 100 учасників з всіх регіонів країни.

Принагідно інформуємо, що колектив Центру післядипломної медичної освіти та Каразінської школи стоматології підготував низку гучних анонсів і революційних стартапів. Стоматологічна освіта в Каразінському – краще рішення як для молодих, так і для досвідчених лікарів! Слідкуйте за новинами та анонсами!

☎️Детальніше про стоматологію в Каразінському за посиланням або у керівника школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, д. мед. н., проф., завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Працюємо задля незламних! Тримаймо стрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *