ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Завершено цикл вторинної лікарської спеціалізації «Ортопедична стоматологія»

Нещодавно Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою стоматології завершено цикл вторинної лікарської спеціалізації «Ортопедична стоматологія». Зауважимо, що це один з понад 10 циклів спеціалізації, які проводить у цей час Школа.

Всі освітні заходи Каразінської школи стоматології проводяться в умовах двох сучасних симуляційних центрів та на клінічних базах кафедри стоматології медичного факультету, серед яких провідний профільний заклад охорони здоров’я області – КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка». Досвідчені викладачі з багаторічним досвідом практичної діяльності у поєднанні з симуляційними технологіями навчання та відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики є запорукою високої конкурентоспроможності наших випускників і пояснюють надвисокий попит на освітні пропозиції Школи.

Можливість практики за омріяною спеціальністю, нові професійні вершини, вдячні посмішки слухачів циклу, задоволені результатами навчання викладачі, схвальні відгуки та заплановані зустрічі на заходах безперервного професійного розвитку Школи у майбутньому – результат проведеного освітнього заходу!

Каразінська школа стоматології запрошує випускників на навчання в інтернатурі за спеціальністю 221 Стоматологія, а молодих та досвідчених лікарів-стоматологів – на численних циклах спеціалізації та тематичного удосконалення, тренінгах, майстер-класах, лекціях з практичною демонстрацією тощо. З повним переліком освітніх ініціатив Школи можна ознайомитись за посиланням https://cpo.karazin.ua/karazinski-shkoly/stomatolohii/.

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінський університет – місце формування майбутніх зірок стоматології!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *