ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа дерматовенерології та клінічної трихології

Каразінська школа дерматовенерології та клінічної трихології забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальністю «Дерматовенерологія», лікарів на циклах спеціалізації за спеціальністю «Дерматовенерологія», на циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, науково-практичні конференції тощо).

Школа пропонує унікальні для України освітні заходи: інтернатура зі спеціальності «Дерматовенерологія», спеціалізація «Дерматовенерологія» (6 місяців для лікарів загальної практики – сімейних лікарів, лікарів-терапевтів, лікарів-імунологів), цикли тематичного удосконалення «Питання клінічної дерматології в умовах реальної практики» (лікарі-дерматовенерологи), майстер-класи «Клінічна трихологія», «Фундаментальна трихоскопія» та «Фундаментальна дерматоскопія» (лікарі лікувального профілю). Online-заходи школи проводяться на платформі «UHRS education».

Клінічною базою школи є КНП ХМР «Міський клінічний шкірно венерологічний диспансер 5», дерматологічне відділення № 1 – провідний профільний заклад охорони здоров’я міста та «Інститут трихології» (ТОВ «Харизма Плюс») – спеціалізований клінічний, науково-дослідний центри, а також сучасний симуляційний центр Каразінського університету. Школа пропонує організацію та проведення виїзних освітніх заходів в інших містах України безпосередньо на робочому місці лікарів, змішані та дистанційні форми навчання.

Керівник Каразінської школи дерматовенерології та клінічної трихології – професор кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, к. мед. н., проф., директор «Інституту Трихології», лікар-дерматолог Юлія ОВЧАРЕНКО – Президент Українського товариства дослідження волосся (UHRS), Скарбник Міжнародного товариства трихоскопії (ITS), Віце-президент Товариства дослідження волосся Східної Європи та Азії (EEAHRS), Радник членського комітету Європейського товариства дослідження волосся (EHRS), співзасновник організації пацієнтів «Школа алопеції» в Україні, автор та співавтор понад 100 наукових праць з дерматології та трихології, 5 патентів України; співавтор національних клінічних посібників «Фармакотерапія вогнищевої алопеції», «Сучасні методи діагностики нерубцевої алопеції», «Менеджмент хворих на вогнищеву алопецію»; автор та співавтор 7 книг (1 та 2 видання книги «Трихологія», «Ін’єкційні методи в косметології», «Вікова та гендерна косметологія», «Трихопатії у дітей», перекладного видання «Атласу трихоскопії», «Психотрихологія») з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 25 років.

Детальніше про школу за посиланням.
Координаційний центр Школи:
Телефон: +38 (095) 926-25-85 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: ukrhrs@gmail.com

Вдосконалюйся з Каразінським! Навчаємось у кращих! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *