ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа менеджменту болю та наукової досконалості

Каразінська школа менеджменту болю та наукової досконалості – це інноваційний проєкт Каразінського університету, заснований на багаторічному власному досвіді фахівців школи та світовому досвіді подолання проблеми хронічного болю – однієї з найгостріших проблем сучасної клінічної та реабілітаційної медицини.

Школа забезпечує постійне розширення компетенцій студентів старших курсів, лікарів-інтернів всіх спеціальностей, молодих та досвідчених лікарів та інтеграцію до національної системи охорони здоров’я світового досвіду у сфері контролю болю та правил побудови наукових досліджень, функціонуючи на базі профільної кафедри медичного факультету та на клінічній базі – ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України» – одого з провідних профільних закладів охорони здоров’я та потужного науково-методичного центру національного значення.  

Керівник Каразінської школи менеджменту болю та наукової досконалості – д. мед. н., проф., лікар-невролог Інга ФЕДОТОВА – автор більш, ніж 150 наукових публікацій, 8 патентів, член International Brain Research Organization, North Americal Spine Society, член Спеціалізованої Вченої ради ДФ 64.607.001 з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної роботи понад 26 років.

Каразінська школа менеджменту болю та наукової досконалості – сучасно, інноваційно, досконало! Всі освітні заходи проводяться в умовах реальної клінічної практики під керівництвом досвідчених і визнаних фахівців-практиків та з використанням сучасного симуляційного навчального обладнання. Долучайтесь до освітніх ініціатив Школи та ставайте до когорти кращих! Триває попередня реєстрація на освітні заходи Школи. Кількість слухачів обмежена!

Детальніше про Школу за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *