ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа неврології, психіатрії, наркології та медичної психології

Каразінська школа неврології, психіатрії, наркології та медичної психології забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальностями «Неврологія» і «Психіатрія» та лікарів переважної більшості спеціальностей на численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо).

Освітні заходи школи проводяться з використанням сучасного симуляційного навчального обладнання відомих світових брендів та в умовах реальної клінічної практики на клінічній базі кафедри неврології, психіатрії, наркології та медичної психології медичного факультету Каразінського університету, якою є державна установа «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України».

Керівник Каразінської школи неврології, психіатрії, наркології та медичної психології – завідувач кафедри неврології, психіатрії, наркології та медичної психології медичного, відомий науковець та клініцист, д. мед. н., проф., лікар-невролог Тамара МІЩЕНКО.

Детальніше про Школу за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *