ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа онкології, радіології та радіаційної медицини

Каразінська школа онкології, радіології та радіаційної медицини забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальністю «Радіологія» та лікарів переважної більшості спеціальностей, на циклах спеціалізації та стажування за спеціальностями «Радіологія», «Клінічна онкологія», «Онкохірургія», «Променева терапія», «Радіонуклідна діагностика», «Рентгенологія», «Торакальна хірургія», циклах тематичного удосконалення, тренінгах, майстер-класах та інших заходах безперервного професійного розвитку медичних працівників.

Школа пропонує унікальні в України освітні заходи для лікарів у сфері онкології, радіології та радіаційної медицини у поєднанні з практично-орієнтованими програмами навчання та безпосередньою участю у клінічній роботі. Навчання на підґрунті наукових даних доказової медицини дозволяє створити унікальне, комфортне та повноцінне освітнє середовище для кожного практикуючого або майбутнього лікаря.

Клінічною базою школи є ДУ «Інститут медичної радіології та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України» – провідний в своїй галузі заклад охорони здоров’я України, відомий своїм науковим та клінічним потенціалом у всьому світі, а також сучасний симуляційний центр Каразінського.

Керівник Каразінської школи онкології, радіології та радіаційної медицини – відомий науковець та клініцист, директор ДУ «Інститут медичної радіології та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України», д. мед. н., проф., лікар-хірург Микола КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ – автор понад 250 наукових праць, 21 патенту на винахід, 4 свідоцтв на авторське право, 16 методичних рекомендацій, 4 монографій. Микола Віленович входить до складу редакційної ради журналів «Онкологія» та «Євразійський онкологічний журнал», з 2018 року є лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, Пам’ятною Відзнакою ім. проф. В. Т. Зайцева і має загальний стаж науково-педагогічної та клінічної діяльності 32 роки.

Детальніше про школу за посиланням.

Вдосконалюйся з Каразінським! Навчаємось у кращих! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *